Gå til indhold

Følg med

Den danske ambassade i Prag kommunikerer på flere forskellige platforme, så du kan følge med i ambassadens arrangementer og aktiviteter. Du kan læse mere om de forskellige kommunikationsredskaber her.

Hjemmeside
Her på hjemmesiden kan du foruden praktisk information om Tjekkiet og vores konsulære opgaver også læse om ambassadens aktiviteter og arrangementer. Vi opdaterer løbende med nyheder fra Udenrigsministeriet, om arrangementer, konferencer og andre af ambassadens officielle arrangementer samt kultur med dansk islæt i Tjekkiet. At promovere dansk kultur er en stor prioritet for den danske udenrigstjeneste. På hjemmesiden og Facebook kan du følge med i alle de arrangementer og events, som den danske ambassade planlægger, deltager i og bidrager til. 

Facebook
På ambassadens Facebookside kommunikerer vi nyheder om Danmark, dansk kultur og ambassaden samt arrangementer i Prag og resten af Tjekkiet. Platformens interaktivitet er ideel til deling af artikler og kulturelle events som ambassaden deltager i. Vi laver opslag med billeder og video fra de begivenheder, ambassaden har deltaget i og skriver om nye events. De fleste opslag er på tjekkisk og engelsk, mens særlige opslag enten kan være udelukkende på tjekkisk eller dansk. Du kan følge med på vores Facebookside her.

Instagram
På Instagram har ambassaden en profil, som bruges til dele med offentligheden, hvad vi deltager i og foretager os til dagligt. Vi deler også viden og nyheder om Danmark.

Find vores Instagram-profil her.

Twitter 
Twitter er ambassadørens medie, hvor han tweeter om nyheder, events og udvikling i Danmark og Tjekkiet. Se ambassadørens Twitter-profil her.