Spring til indhold

Danskere i Prag

Dan dig et overblik over danske, nordiske og internationale netværk i Prag.

Danes Worldwide

Danes Worldwide er en forening, som arbejder med at varetage de danske medlemmers interesser i forhold til bl.a. den personlige, sociale, kulturelle og juridiske tilknytning til Danmark. Der tilbydes også fjernundervisning i dansk samt sommerskole for børn. Foreningen er repræsenteret ved lokale repræsentanter i et stort antal lande. Læs mere om Danes Worldwide her.

International kvindeklub - IWAP

Den internationale kvindeklub i Prag holder til på Sázavská 6 i Prag 2 og byder en gang om måneden nye medlemmer velkommen. På kvindeklubbens hjemmeside kan man læse om aktiviteter samt kommende sociale og kulturelle begivenheder. Klik her for yderligere information.

Scandinavian House

Det Skandinaviske Hus er en organisation, hvis formål er at fremme den kulturelle og sociale kontakt mellem Tjekkiet og Skandinavien. Huset henvender sig hovedsageligt til skandinavere bosat i Prag og tjekkere, der er interesseret i skandinavisk kunst og kultur. Det Skandinaviske Hus ligger på Dejvická 3 i Prag 6. Klik her for yderligere information.

Nordic Society

Det Nordiske Selskab i Prag er en frivillig og upolitisk forening, der forsøger at udvikle og skabe kontakter mellem Tjekkiet og Norden. Hensigten med foreningen er blandt andet at hjælpe den tjekkiske befolkning til at få et dybere kendskab til de nordiske lande, særligt disses sprog, kultur, politiske og social-økonomiske systemer samt levemåde. Det Nordiske Selskab afholder jævnligt kulturaftener. Klik her for yderligere information.

Hjemmeside for udlændinge

På den engelsksprogede hjemmeside www.expats.cz kan man finde en masse nyttig information for udlændinge i Prag.

Danskere i Prag & Tjekkiet på Facebook

Bliv medlem af gruppen Danskere i Prag & Tjekkiet på Facebook. 

Den danske ambassade

Maltézské náměstí 5
Praha 1, Mala Strana

 

Tlf. + 420 257 111 900
Fax. +420 257 531 410 
Email: prgamb@um.dk