Spring til indhold

Følg med

Den danske ambassade i Prag kommunikerer på flere forskellige platforme, så du kan følge med i ambassadens arrangementer og aktiviteter. Du kan læse mere om de forskellige kommunikationsredskaber her.

Hjemmeside
Her på hjemmesiden kan du foruden praktisk information om Tjekkiet og vores konsulære opgaver også læse om ambassadens aktiviteter og arrangementer. Vi opdaterer løbende med nyheder fra Udenrigsministeriet, om arrangementer, konferencer og andre af ambassadens officielle arrangementer samt kultur med dansk islæt i Tjekkiet. At promovere dansk kultur er en stor prioritet for den danske udenrigstjeneste og på vores eventkalender kan du følge med i alle de arrangementer og events som den danske ambassade planlægger, deltager i og bidrager til. Se mere i vores nyhedssektion og eventkalender.

Facebook
På ambassadens Facebook side kommunikerer vi små historier og nyheder om Danmark og dansk kultur samt arrangementer i Prag og resten af Tjekkiet. Platformens interaktivitet er ideel til deling af artikler og kulturelle events som ambassaden deltager i. Vi laver opslag med billeder fra de begivenheder ambassaden har deltaget i og skriver om nye events. De fleste opslag er på tjekkisk og engelsk, mens særlige opslag enten kan være udelukkende på tjekkisk eller dansk. Du kan følge med på vores Facebook side her.

EUNIC og EUNIC App
EUNIC står for European Union National Institute for Culture og er et samarbejde mellem EU landene. Målet for dette europæiske netværk er at promovere europæisk kultur og værdier, samt at bidrage til kulturel diversitet i og udenfor EU. I Prag består EUNIC netværket af den danske ambassade og 20 andre ambassader, kulturelle institutter og andre partnere. Vi samarbejder om og bidrager til kulturelle arrangementer af forskellig karakter for at styrke og udvide det europæiske fællesskab og europæisk kultur. Læs mere om EUNIC i Tjekkiet her.

Med EUNIC App kan du komme tættere på europæisk kultur i Prag. Den gratis app giver dig et overblik over alle danske og andre europæiske arrangementer i Prag, og den danske ambassade anvender appen til at kommunikere og promovere vores arrangementer i Tjekkiet. Du kan læse mere om EUNIC App her. Appen kan hentes til iOS eller Android


Du kan desuden besøge deres Facebook side, hvor der jævnligt er nye events og konkurrencer.

EUNIC

player

Den danske ambassade

Maltézské náměstí 5
Praha 1, Mala Strana

 

Tlf.: + 420 257 111 900
Fax: +420 257 531 410
Email: prgamb@um.dk