Spring til indhold

JazzFest i Brno præsenterer Luboš Soukup Quartet

Titel
JazzFest i Brno præsenterer Luboš Soukup Quartet
Kategori
Kultur
Sted
Sono Centrum i Brno
Startdato
29.03.2017
Slutdato
29.03.2017
Start Time
19:30
Marked
Tjekkiet
Sektor
Alle sektorer

Den 23. marts startede dette års JazzFest i Brno og igen i år åbnes der for en verden af lækker Jazz. Jazzfest sørger hvert år for at bringe det bedste inden for jazz både fra nær og fjern og i år vil den skandinaviskplacerede Jazzkvartet, Luboš Soukup Quartet optræde på festivalen.

Kvartetten blev samlet i 2010 af den tjekkiske Saxofonist Luboš Soukup, der samme år flyttede til København for at lære mere om skandinavisk musik, søge ny inspiration og skabe nye kontakter. Det har ledt til en lang række af projekter inklusiv Lubos Soukup Quartet.

Kvartetten består af Christian Pabst på klaver (Tyskland), Morten H. Jensen på bass (Danmark), Morten Hæsum på trommer (Danmark) og selvfølgelig Luboš Soukup selv på Saxofon (Tjekkiet). Med sig til Tjekkiet har bandet guitarist og vocalist Lionel Louke, oprindeligt fra Benin men nu bosiddende i New York.

Lionel Louke t.v. og Luboš Soukup t.h. (c) JazzFestBrno

Kvartetten spiller den 29. marts kl 19.30 på Sono Centrum i Brno. Find overblik over koncerter og priser på JazzfestBrnos hjemmeside.

Kvartetten kan kun opleves I selskab af Lionel Loeke til denne ene koncert i Tjekkiet. Efterfølgende tager han med til Danmark for at spille yderligere to koncerter. Til koncerten I Brno vil kvartetten hovedsageligt spille musik af Luboš Soukup, men også enkelte af Lionel Loukes sange vil blive opført. Man kan derfor se frem til en aften, hvor afrikanske melodier og rytmer blandes med Europæisk/skandinavisk Jazz.

JazzfestBrno startede tilbage i 2002 som et dedikeret musikevent der foregik over en weekend. Nu mange år senere har det udviklet sig til et stort kulturelt event der beriger Brno med Jazzmusik i form a koncerter, jamsessioner og workshops hen over året.Den danske ambassade

Maltézské náměstí 5
Praha 1, Mala Strana

 

Tlf.: + 420 257 111 900
Fax: +420 257 531 410
Email: prgamb@um.dk