Spring til indhold

Lasse Matthiessen og Band vender tilbage til den tjekkiske scene

Titel
Lasse Matthiessen og Band vender tilbage til den tjekkiske scene
Kategori
Kultur
Sted
Praha, Brno, Plzeň, Olomouc, Česká Třebová, Veselí, Zubří
Startdato
01.03.2017
Slutdato
18.03.2017
Marked
Tjekkiet
Sektor
Alle sektorer

Den danske Singer-songwriter Lasse Matthiessen kommer igen til Tjekkiet, denne gang med hans 4-mandsband bag sig og et tour-program der omfatter 7 koncerter i 7 forskellige byer. Det som betyder mest for Lasse Matthiessen når han optræder, er interaktionen med publikum og det at kunne fortælle en fuldendt historie. Denne stil er faldet i god jord i Tjekkiet, hvor Lasse Matthiessen ikke længere er et ukendt navn. Touren starter i Pilsen og bevæger sig så videre til Ceská Trebova, Prag, Olomouc, Brno, Veselí og Zubri. I Brno og Zubri vil bandet optræde sammen med kunstnerne Lucie Redlová og Lenka Dusilová.

Tour-program
1. 3. Plzeň - Moving station

2. 3. Česká Třebová - Modrý trpaslík

3. 3. Praha - Jazz Dock

15. 3. Olomouc - Jazz Tibet Club

16. 3. Brno - Kabinet múz (Dobbeltkoncert sammen med Lucie Redlová)

17. 3. Veselí - Kafé v kině

18. 3. Zubří - Klub (med Lenka Dusilová)

Hele touren er støttet af Den Danske Ambassade

Om Lasse Matthiessen
Lasse Matthiesen er søn af Jazz pianist, producer og forfatter Ole Matthiessen og er derfor vokset op med musik i hjertet og hjemmet. Som ung var drømmen at blive Jazz guitarist, men han fandt hurtigt ud af at det var selve sangskrivningen der kaldte ham. Hans tekster er både vigtige, rammende, velskrevne og bliver akkompagneret af dynamisk opbyggede melodier. Musikken der bærer præg af Folk og Indie genren er både ærlig, tidsløs og dybt værdsat blandt fans og anmeldere verden over. Matthiessen er især populær i Tyskland, hvor han selv har været bosat og studeret i Berlin, som han kalder sit andet hjem.

Lasse Matthiessen er i øjeblikket aktuel med albummet Wildfires og på Youtube kan du finde de største hits, som Seven Ravens, This time of Year og In the Dead Of the Night.

 (Foto ©Tobias Lauesen)

 

 Den danske ambassade

Maltézské náměstí 5
Praha 1, Mala Strana

 

Tlf.: + 420 257 111 900
Fax: +420 257 531 410
Email: prgamb@um.dk