Spring til indhold

Motion mod diabetes 2!

Titel
Motion mod diabetes 2!
Kategori
Kultur
Sted
Karlovo Namesti, Prag
Startdato
14.11.2016
Slutdato
14.11.2016
Start Time
10:00
Marked
Tjekkiet
Sektor
Alle sektorer

Walk Against Diabetes 2015

Også i år vil ambassadens medarbejdere tage del i "Walk Against Diabetes", der finder sted på Karlovo Namesti (Foto: Milan Körber)

Hver anden diabetiker står i dag uden diagnose. Det er derfor også de færreste, der ved hvordan de kan afhjælpe eventuelle sygdomstegn. Blandt type-2 diabetikere er én løsning dog at dyrke mere motion og spise sundere, men det kræver naturligvis også, at man er bekendt med sin tilstand. 

Som led i den internationale dag for Diabetes, som skal få os til at forholde os mere til diabetes, afholder Novo Nordisk derfor ”Walk against diabetes” for 13. gang i Prag. Før den 20-minutters gåtur klokken 14.00, kan deltagere blandt andet få målt blodtryk og BMI, for skulle disse være i den høje ende, vil risikoen for diabetes også være det. Diagnosticerede type-2 diabetikere vil også få mulighed for at optimere deres sundhed, da fagfolk står klar med råd om alt fra kost til rygestop. Undersøgelser viser nemlig, at ændrede motions- og spisevaner kan hindre eller udskyde symptomer hos op til 70 % af type-2 diabetikere.

Ud fra sidste års friske erfaringer til ”Walk against diabetes” har ambassadør Christian Hoppe og kolleger derfor besluttet sig for, at de også i år vil hjælpe med at øge bevidstheden om diabetes. Vi er derfor klar til at gå for vores sundhed og en god sag – er du også det?

Yderligere information om rutens lokation og længde findes herDen danske ambassade

Maltézské náměstí 5
Praha 1, Mala Strana

 

Tlf.: + 420 257 111 900
Fax: +420 257 531 410
Email: prgamb@um.dk