Spring til indhold

Bohemia JazzFest indtager Tjekkiet

04.07.2017  16:03
Bohemia JazzFest indtager Tjekkiet for 12. gang og denne gang er det muligt at opleve det danske band Mathias Heise Quadrillon.

Bohemia JazzFest er tilbage i Tjekkiet for 12. gang og starter ud med to festlige dage i Prag den 10. og 11. juli. Fra den 12. til den 18 vil festivalen bevæge sig videre til Pilsen, Liberec, Tabor, Domazlice og Brno. Bohemia JazzFest vil som altid give rig mulighed for at udforske den musikalske scene med et bredt udvalg af Amerikanske og Europæiske Jazzoptrædender samt mange andre populære stilarter. Uanset om du er Tjekkiets største Jazzfan eller blot nyder den glade sommerstemning festivalen bringer med sig, er du velkommen til alle arrengementer der nemlig er helt gratis.

FOTO fra www.mathiasheiseq.com

I år vil det også være muligt at opleve det danske Jazzband Mathias Heise Quadrillon. Mathias Heise er en begavet komponist, fortryllende på Keyboard og harmonika og er som den første dansker uddannet fra Rytmisk konservatorium i København med netop harmonika som hovedinstrument. Med sig til Tjekkiet har han tre lige så talentfulde musikere i Mads Christiansen på Guitar, David Vang på Bas og Aksel Stadel Borum på Trommer. Bandet spiller klassisk jazz smeltet sammen med improvisatoriske rytmer der altid sikrer at publikum må op og danse til musikken.

Program for Mathias Heise Quadrillon:

15. 7. Domazlice kl 17:30
16. 7. Tabor kl 19:00
17. 7. Brno kl 17:30

Adgang til festivalen er gratis.Seneste nyt

    Se alle